Terms and conditions | Links | Contact
 

- Projects
- "My Career" Club
- School supply
- Partners
- Facilities
- Jobs taught
- Psychologist

  "ALFA" - STUDENTS' MAGAZINE

RULES / DISCIPLINE

 
 

 

S.C. STIMEL S.A

Stimel este o societate mixta romano-italiana, cu profil industrial fondata in anul 1991, avand ca obiect de activitate proiectarea si executia de: sisteme flexibile de fabricatie (roboti industriali), masini de prelucrat prin electroeroziune, masini de rulat profile, linii de productie pentru ulei comestibil, masini de ambalat, instalatii granulate, pulverulente si lichide, subansamble si repere.

GRUP BEGA TEHNOMET S.A.

Fondata in 1879, compania BEGA TEHNOMET S. A. Timisoara, societate comerciala pe actiuni cu capital privat romanesc, membra BEGA GRUP, este lider national in domeniul fabricatiei si comercializarii:
Cablurilor comanda mecanica tip Bowden pentru autoturisme, autocamioane etc de
Tesaturilor metalice din sarma, de la cele de uz general si pana la cele folosite in industria nucleara
Utilajelor avicole: baterii, transportatoare si distribuitoare furaje
Tablelor perforate
Carucioarelor transport flori - detine pozitia de principal fabricant pe piata uniunii europene
Compania ocupa pozitii importante in domeniul fabricatiei masinilor agricole (masini erbicidat, cositori etc.), impletiturilor din sarma al acoperirilor metalice (zincare termica si electrolitica inclusiv piese de mari dimensiuni), executind de asemenea la cerere o gama diversa de confectii metalice.

S.C PARO DESIGN S.R.L

Firma Paro Design, o sucursala a companiei germane PARO GbR, se afla de aproximativ 3 ani pe piata confectiilor metalice. Compania este īntr-o continua dezvoltare, avānd la ora actuala peste 20 de angajati. Datorita pregatirii technice a angajatilor, precum si a materiei prime importate din Germania, va putem garanta calitatea deosebita a lucrarilor efectuate. Echipamentul technic utilizat, de asemenea de provenienta germana, precum si personalul specializat ne permite sa efectuam lucrari īn conformitate cu standardele internationale DIN si ISO

S.C. KLITEHNIMA S.R.L

SC SIC KLITEHNIMA SRL s-a īnfiintat īn anul 1992, fiind o firma cu capital integral strain. Are sediul īn Timisoara dar prin punctele sale de lucru din Tārgu Mures, Bucuresti, Sacosu Turcesc, Carei, si-a extins activitatea pe īntregul teritoriu al tarii.
Domeniul principal de activitate īl constituie fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice pentru hale industriale si comerciale.
Accesoriile pentru constructii montaj, instalatii electrice si de ventilatie, se executa si la comanda pentru comercializare.
Uzinarea structurilor metalice si a numeroaselor accesorii necesare īn activitatea de constructii montaj se realizeaza īn ateliere dotate cu echipamente moderne asigurāndu-se o productivitate mare la un standard de calitate ridicat.
Personalul tehnic si de specialitate este alcatuit dint-un numar de 35 ingineri si 150 de muncitori. Cifra de afaceri fiind estimata la 6 miloane de euro pe an.

S.C. DINAMIS PRINT S.R.L.

Domenii activitate :DTP, Pre-Press, finisari, Offset, Tipografie

S.C.GRAFO PRINT S.R.L.

Grafoprint produce
- formularele fiscale si nefiscale personalizate si nepersonalizate;
- hārtie de imprimanta netiparita si pretiparita, īn modul continuu;
- tipizate uzuale, produse de papetarie;
- servicii de pre-press (scanari profesionale, design grafic, realizarea de filme tipografice);
- diverse tiparituri policrome (pliante, brosuri, cataloage, prezentari);
- decorari autovehicule cu folii autocolante garantate minim 3 ani;
- inscriptionare obiecte promotionale (agende, calendare, pixuri, brichete, port carti vizita etc);
- alte materiale de impact vizual la cererea clientului (carti de vizita, plicuri personalizate, coli antet, bloc notes, stampile, bannere etc);

S.C. WALDPRESS S.R.L.

- tipografie
- tipar de calitate in sistem offset policromie
- afise, pliante, cataloage, mape, coli antet, carti de vizita, ambalaje, formulare
- formate: 35x50 cm, 50x70 cm
- posibilitati de finisare prin: capsare, brosare, etc.
- hartie si materiale din import

S.C.MIRTON S.R.L.

SC IMPRIMERIA MIRTON SRL a fost īnfiintata īn 1990, fiind prima tipografie privata din Timisoara.
Tipografia este alcatuita din sectiile clasice: editura, tehnoredactare computerizata, culegere manuala, tipo-offset, legatorie, legatorie artistica, mercantilaj.
De asemenea firma detine o editura.

SC"GENERAL ELECTROTEHNIC ELECTRONIC SERVICE" SRL

Societate creata pentru microproductie , dezvoltarea de KIT-uri sau alte produse precum si realizarea unei reviste iar activitatile principale sunt:productia de cablaje imprimate-productia de circuite electronice, comertul cu componente si materiale electronice. Firma este angrenata in lanturi industriale serioase, dintre care cel mai important este cel prin SC ELBA SA pentru care se realizeaza cablaje imprimate pentru stopurile de la unele modele Renault-Dacia, Oltcit, Aro precum si circuite electronice pentru lampi de iluminat de siguranta. Unele lampi (serii mai mici) se monteaza chiar la firma

S.C.TEHNIC PLAST ROMANIA S.R.L.

S.C.ELCO.S.A.

Are o veche traditie in efectuarea de lucrari in domeniul energetic. A fost o sectie in cadrul Intreprinderii de Retele Electrice Timisoara.

S.C. SUPERMOLD S.A.

SC SUPERMOLD SA are o experienta de 29 ani in productia de stante si matrite. Societatea si-a inceput activitatea in 1973, productia fiind destinata preponderent pieselor tehnice si pentru bunuri de larg consum. In anul 1998 societatea a fost privatizata complet si de atunci a inceput productia pentru industria automobilului.
Compania Huro Supermold S.R.L produce o gama larga de matrite de injectie mase plastice pentru industria de automibile. Firma are o echipa de 100 angajati. Produsele si serviciile au ca piata principala de desfacere Romania

S.C.PARO DESIGN S.R.L.

S.C.BALCANIC S.R.L.

S.C.ARTPRES S.R.L

S.C ARECO S.R.L.

S.C.FRANKAR ADVERTISING S.R.L.

Electrotimis Tehnical High School